Brukerstøtte

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi tror på dialog og åpenhet. Her kan du se våre testresultater, stille spørsmål, laste ned manualer; les vår garanti- og returpolicy, og se både våre handelsvilkår og personvernregler.

Vi ser frem til å høre fra deg. Uten fornøyde kunder ville ikke vårt produkt vært Europas beste Magic Wand.

Hva gjør et godt produkt? Med bakgrunn fra ingeniørfag, tror vi de viktigste faktorene er funksjonalitet, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer. Funksjonen er en forutsetning for et langtidsholdbart produkt, og vi går aldri på akkord. Det er dette som skiller et one-night stand fra et livslangt forhold.

Kvalitet er nødvendig for et produkt som ikke bare havner i skuffen, men som brukes igjen og igjen. Det er også viktig at ethvert produkt er fritt for farlige stoffer og trygt å bruke. Vi er muligens de eneste i bransjen som publiserer vår dokumentasjon og tester for ftalater og CE. Det er viktig for oss at du ikke er i tvil: Tester for farlige stoffer og CE-krav.

Detaljene ligger i de små tingene som gjør daglig bruk av et produkt til en behagelig opplevelse. De små detaljene er ikke nødvendigvis de første tingene du legger merke til, men du ville definitivt lagt merke til hvis de ikke var der.

Kjærlige hilsener

Kristine Frisenfeldt Horn og Jesper Rubech Rasmussen

Kontakt oss: Vi er her for å hjelpe

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er stolte av evnen til å håndtere alle områder av virksomheten vår. Fra produktutvikling og design til produksjon og distribusjon.

Ta kontakt med oss – vi lytter gjerne.

Kristine Horn

Produkt & Markedsføring

Jesper Rasmussen

Teknisk og utvikling

Skriv til oss

Amok Products ApS

 • Kontorplassering

  Smidstrupvej 116
  3250 Gilleleje
  Danmark

Testresultater

I forbindelse med utviklingen av Europe Magic Wand var det spesielt viktig for våre ingeniører at den elektriske massasjeapparatet skulle oppfylle kravene i EU-lovgivningen for sikkerhet og dermed være CE-merket.

Så vidt vi vet, er vi den eneste danskproduserte Europe Magic Wand som publiserer dokumentasjon slik at du kan være sikker på at du kjøper et produkt som har blitt grundig testet av en uavhengig myndighet. Det er denne dokumentasjonen som legger til rette for at vi kan CE-merke Europe Magic Wand, og dermed markedsføre og selge i EU (EØS).

Se Europe Magic Wands dokumentasjon for CE-merking

Selv om vi produserer vårt eget tilbehør, tester vi fortsatt for å sikre at råvarene er giftfrie

Se dokumentasjon her:

Hastigheten påvirker følelsen Europe Magic Wand leverer til kroppen. Imidlertid, som vist i dette målediagrammet , er amplituden ofte større ved lavere hastigheter, og større bevegelsesamplitude oppleves som en mer behagelig og dyp vibrasjon enn vibrasjoner med høyere hastigheter.

Amplituden beskriver hvor mye hodet til Europe Magic Wand beveger seg frem og tilbake under gjennomsnittlig bruk. En høyere verdi vil oppleves som dyp, og en lavere verdi som overfladisk.

I de følgende tabellene kan du se målinger for amplituden både på siden og på toppen av massasjeapparatet. Grunnen til dette er at det er mange som bruker hodet på massasjeapparatet.

Garanti

Lengden på garantien er avhengig av reglene i landet du kjøpte massasjeapparatet i. I Europa vil det være minst 1 år, og eventuelt opptil 2 år. Kjøper du direkte fra oss får du 2 års garanti.

I EU er det spesifikke regler for produkter kjøpt i fysisk butikk. Som forbruker har du rett til å returnere produktet innen 7 dager. Grensen er lengre i mange andre land.

Hvis du ønsker å returnere produktet ditt, må emballasjen forbli forseglet. Dette bekrefter at produktet fortsatt er nytt og ubrukt.
Før du returnerer produktet ditt, må du kontakte butikken der du kjøpte produktet og spørre hvordan og hvor du skal sende det. Hvis du har kjøpt den direkte fra oss, kan du bruke skjemaet nedenfor.

Håndbøker

Vilkår og betingelser

Det er ikke inngått en bindende kjøpsavtale med Europe Magic Wand før du har mottatt en ordrebekreftelse.

Det tas forbehold om prisfeil forårsaket av endringer i valutakurser, krig, terror, naturkatastrofer, atomangrep, force majeure, leveringssvikt, avgiftsendringer, utsolgte varer og trykkfeil.

Europe Magic Wand kan i noen tilfeller bruke Google-sporing for å registrere effekten av annonsering.

Det tas forbehold om utsolgte varer og forsinket leveringstid for grossister hos Europe Magic Wand.

 1. Garanti
  Garantien er kundens rett til å kreve tilbake et produkt som hadde feil eller mangler da varen ble solgt. Kunden har to år på seg til å finne mangler som er påvist å være selgers ansvar. I løpet av de første 6 månedene ligger byrden hos forhandleren, de påfølgende 1½ årene ligger hos kunden. Garantien er kundens lovfestede rett.
 2. Garanti
  En garanti er en særavtale mellom kjøper og selger. Dersom kunden og selgeren blir enige om en garanti på to år, kan kunden klage på alle typer feil og mangler i denne perioden. I dette tilfellet er det selgers ansvar å bevise at feilen skyldes mislighold fra kundens side. Garantien er ikke kundens lovfestede rett.
 3. Rimelig tid I den nye kjøpsloven har forbrukeren alltid to måneder på seg til å svare etter at en mangel er oppdaget. Derfor vurderes klager fremsatt innen to måneder innen rimelig tid og dermed i samsvar med loven. Klager kan fremmes etter at det har gått to måneder og likevel vurderes innen rimelig tid, dog må dette anses som en sjelden omstendighet.
 4. Presumsjonsregelen
  Den siste vesentlige endringen i kjøpsloven er den såkalte presumpsjonsregelen, som betyr at man i løpet av de første seks månedene antar at feilen var tilstede ved kjøpet. Rent praktisk innebærer regelen at forbrukerne sikres en mildere bevisbyrde innen de første seks månedene og dermed vil få byttet varene lettere.

Alle priser inkluderer 25% mva og er i danske kroner der ingenting annet er nevnt. Prisene gjelder kun innenfor Danmarks grenser, unntatt Færøyene og Grønland. Oppgitt pris på bestillingstidspunktet er gjeldende bestillingspris. Hos Europe Magic Wand er det ikke mulig å bestille varer på annen måte enn via nettsiden.

Europe Magic Wand lagrer ikke ordrebekreftelser etter at de er sendt til kunden.

Hvis du har mottatt en ordrebekreftelse via e-post, kan den returneres til avsender med emnelinjen «Annullering». Avbestillingen bør gjøres før kl 14.00 samme dag. Hvis du ikke har mottatt en ordrebekreftelse eller det har oppstått en feil, vennligst kontakt oss her .

Europe Magic Wand forbeholder seg retten til å kansellere en bestilling frem til leveringspunktet.

Mulige betalingsmåter:

Det er ikke mulig å foreta forhåndsbetalinger da kundens rettigheter er betydelig forverret sammenlignet med andre betalingsformer.

For kjøp gjort via telefon eller internett har forbrukeren angrerett med 14 dager.

Angreretten løper fra det tidspunkt varen er overført til forbruker. Skulle kjøpet heves innen 14 dager, refunderes kjøpesummen.

Ved bruk av angreretten skal produktet returneres i en stand som ikke har forringet varens verdi, dvs. produktet kan selges igjen. Det skal være mulig for fremtidige forbrukere å inspisere produktet på samme måte som mulig i butikken, dvs. eventuell gjennomsiktig plastemballasje må ikke brytes.

Av hygieniske årsaker refunderer vi ikke sexleketøy der engangsemballasjen er ødelagt. Hvis du tror du har problemer med å inspisere produktet uten å bryte emballasjen, vennligst kontakt oss .

Vennligst kontakt oss før du returnerer varer til returadressen.

Som forbruker har du 2 års garanti, som betyr at du enten kan få varene reparert, byttet, pengene tilbake, eller fradrag av prisen avhengig av den konkrete situasjonen. Dette forutsetter selvsagt at klagen er berettiget. Dersom det er ytterligere garanti eller garanti, vil det fremgå separat fra fakturaen.

Skulle varer gå i stykker i løpet av garantiperioden, vil de bli reparert eller byttet gratis.

Skader på produktet forårsaket av betjeningsfeil, håndteringsfeil, modifikasjoner eller grovt misbruk av brukeren dekkes ikke av garantien. Dette inkluderer også endring av påført strøm til enhver relevant komponent.

Vi viser også til § 78 i den danske kjøpsloven for prosedyrer vedrørende reklamasjoner.

Reklamasjoner angående feil og mangler må varsles på volupto.dk innen rimelig tid etter at varene er mottatt.

Kunden oppfordres på det sterkeste til å uttale seg om produktets mangel i forbindelse med reklamasjonen, da en unnlatelse kan medføre forlengelse av utbedringsprosessen på grunn av feilsøking.

Kunden kan kreve tilbake ved å returnere den defekte varen per post. Vennligst kontakt oss før du returnerer varer.
Varer som returneres eller sendes uten porto nektes av Europe Magic Wand.

Defekte eller feil varer som returneres til Europe Magic Wand der defekter eller feil definert av kunden ikke blir funnet, vil bli returnert til kunden inklusive et testgebyr. Europe Magic Wand forbeholder seg retten til å belaste dette gebyret og fraktkostnader ved levering (COD).

Testavgiften er DKK 200,00 pr. halvtime inkl. mva. Testavgiften beregnes på grunnlag av tidsbruk i forbindelse med testing og feilsøking.

Hvis tilbehør er inkludert, skal nummer og produktbeskrivelse medfølge.

Varer skal returneres med en fakturakopi som viser klokkeslett og kjøpsdato. Varene holdes ellers til det foreligger en fakturakopi.

Varer som ikke er inkludert i garantien og mottas uten forsvarlig emballasje vil bli ompakket og et beløp tilsvarende våre utgifter til nødvendig og forsvarlig emballasje vil bli belastet.

Alle produkter som returneres til Europe Magic Wand må pakkes forsvarlig inn. Skader som følge av defekt emballasje kan medføre tap av rettigheter.

Europe Magic Wand anbefaler at varen returneres som pakkepost med et sporingsnummer, dette bidrar til å eliminere enhver tvil om produktet har blitt overlevert til Europe Magic Wand. Videre har kunden mulighet til å spore pakken dersom levering ikke har funnet sted.

Ved tvil anbefaler vi deg å kontakte kristine@amokproducts.com eller på telefon +45 5190 1012 til Jesper.

Virksomheten forstår og respekterer viktigheten av personvern på internett. Virksomheten vil ikke utlevere informasjon om kunder/brukere til tredjeparter med mindre det er nødvendig for å gjennomføre en transaksjon. Virksomheten vil ikke selge ditt navn, adresse, e-postadresse, kredittkort eller personlige data til noen tredjepart uten din forhåndstillatelse.

Les hele vår personvernerklæring her.

Personvernerklæring

Som et internasjonalt selskap, som er engasjert i mange områder i Europa, anerkjenner AMOK Products at tilliten til våre kunder og forretningspartnere er vår mest verdifulle ressurs.

AMOK-produkter anerkjenner også at vi ikke bare skal tilby de beste produktene og tjenestene, men også oppfylle de høyeste standardene for overholdelse og sosialt ansvar. AMOK Products er forpliktet til å respektere personvernet til våre kunder og forretningspartnere for å beskytte personopplysningene til våre kunder og forretningspartnere.

Personopplysninger vil bli samlet inn og behandlet på en lovlig, rettferdig og transparent måte for å beskytte de registrertes individuelle rettigheter.

Personopplysninger vil kun bli samlet inn for spesifiserte eksplisitte og legitime formål og vil ikke bli behandlet på en måte som er uforenlig med disse formålene.

Personopplysninger vil være nøyaktige og der det er nødvendig holdes oppdatert. AMOK Marketing vil ta alle rimelige skritt for å slette eller rette opp unøyaktigheter uten forsinkelse.

Personopplysninger vil være tilstrekkelige, relevante og begrenset til det som er nødvendig. Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig.

AMOK Marketing respekterer rettighetene til alle registrerte, inkludert rettigheter til tilgang til deres data, retten til begrensning av behandling eller sletting, og retten til nøyaktighet.

Tidsbegrensninger for lagring av personopplysninger vil bli definert. AMOK marketing sletter personopplysninger som ikke lenger er nødvendige i forhold til formålene de er samlet inn for.

Personopplysninger vil bli behandlet sikkert. I samsvar med risikoen vil det iverksettes tekniske og organisatoriske tiltak mot uautorisert behandling eller endring, og mot tap eller ødeleggelse eller uautorisert utlevering av eller tilgang til personopplysninger som overføres, lagres eller på annen måte behandles. AMOK-produkter vil sikre kontinuerlig integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet.

AMOK Products vil sikre motstandskraften til våre systemer og tjenester som behandler personopplysninger.

AMOK Products vil iverksette passende tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at det som standard kun behandles personopplysninger som er nødvendige for hvert spesifikke formål med behandlingen.

Prinsippet om databeskyttelse ved design og som standard vil bli fulgt under utviklingen av nye produkter.

Det skal være ansvarlighet i all behandlingsvirksomhet. AMOK Products er ansvarlig for og i stand til å demonstrere samsvar.

Europe Magic Wand er et produkt fra Amok Products.

Nettstedets adresse er https://europemagicwand.com.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler inn dem

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan leveres til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for offentligheten i sammenheng med kommentaren din.

Hvis du laster opp bilder til nettsiden, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut opplysningene dine på nytt når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du har en konto og logger inn på denne siden, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir forkastet når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen og skjermvisningsvalgene dine. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen vedvare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil informasjonskapslene for pålogging bli fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste.