• Anmeldelser

Anbefalt av eksperter

Anbefalt av eksperter

Vi lanserte Europe Magic Wand i 2011. I dag brukes dette kraftige vidunderverktøyet av eksperter som en målestokk når de tester nye produkter på markedet.

Bare ett år etter lanseringen av den første sertifiserte europeiske versjonen av Magic Wand fikk vi ros fra Betty Dodson. Den anerkjente guruen av kvinnelige orgasmer proklamerte Magic Wand vår som en forbedring på alle eksisterende modeller. Takk Betty! Vi er veldig stolte av denne strålende anmeldelsen som Betty Dodson ga Europe Magic Wand vibrator i 2013:

«Jeg har eksperimentert med mange forskjellige stiler av vibratorer, men konkluderte med at Magic Wand fra Hitachi var den beste. Men da jeg drev grupper i Amsterdam, København og Oslo, måtte vi bruke omformere som til slutt forkortet levetiden til vibratoren. Men ingen brydde seg om å lage en europeisk modell, og fortsatt krevde kvinner Magic Wand deres.

Etter flere tiår har dette endret seg! En kvinnelig ingeniør fra Danmark og hennes team har tatt de europeiske kvinnenes seksuelle velvære på alvor og laget en Magic Wand for dem.

Endelig har våre europeiske søstre sin egen Magic Wand med riktig strøm og forbedrede hygieniske detaljer. Og jeg må legge til – europeerne har ikke ventet forgjeves. Europe Magic Wand er en stor forbedring i forhold til de eksisterende modellene!»

Med kjærlighet

Europe Magic Wand er en klassiker som leverer akkurat som lovet. Selv fra «kaldstart» gjør den rett og slett hele jobben.

Jeg anbefaler absolutt bruken av Europe Magic Wand til kvinner og menn med depresjon.

Jeg er en girnerd, bruker alltid det beste. Ta bilder med FASE ONE og bruk kun Europe Magic Wand for gode vibrasjoner. Et sexleketøy for seriøse lystsøkere.

Amazon anmeldelser

86 % av folk gir minst 4 stjerner på Amazon – de fleste gir 5

Vi er stolte av de gode anmeldelsene vi får på Amazon. 75 % av våre anmeldere gir oss 5 stjerner. Er du fornøyd med din Europe Magic Wand? Skriv en anmeldelse på Amazon

Orgasme garanti ??? Åhh ja!!!

Vel folk, jeg, var veldig skeptisk – orgasmegaranti? Trodde ikke det! Men så da pakken kom, prøvde jeg den med en gang med min kone, og jeg har aldri sett henne slik! Verdt hver krone! Jeg ville kjøpt den igjen med en gang! Topp!
Nedredigert og oversatt fra tysk

Mr. Wand bringer mye glede

For å sitere damen i mitt hjerte: Mr. Wand (kallenavnet hennes for Europe Magic Wand) bringer ikke bare stor avslapning, men også mye glede. Det er enkelt å rengjøre – du kan demontere massasjehodet og skylle det under rennende varmt vann. Den ligger fantastisk i hånden og vibrasjonsintensitetsinnstillingene kan variere massasjen deretter. En veldig god investering, som gir enorm glede for alle involverte.
Nedredigert og oversatt fra tysk

Bare WOW!!!

WOW… Europe Magic Wand holder det den lover og er verdt hver euro. Ingen andre leker kan konkurrere. Hver kvinne burde ha en.
Nedredigert og oversatt fra tysk

Det er bare galskap

Virkelig flott massasjeapparat, som gjør det den lover. Og det kan til og med løse dårlige spenninger også. Kraften avtar ikke, selv etter lang og intensiv bruk, og den er lett å rengjøre. Hvis du blir vant til volumet er det veldig bra 🙂
Nedredigert og oversatt fra tysk


ABSOLUT FORFREDSGARANTI !!!

Jeg holder vanligvis tilbake med superlativer, spesielt med en produktanmeldelse, men i dette tilfellet … ABSOLUT ORGASMEGARANTI, både for kvinnelige så vel som med matchende tilbehør for mannlige brukere !!! Begrepet «Magic» er helt riktig! Takket være strømtilkoblingen med en tilstrekkelig lang kabel eliminerer du de vanligvis pinlige hektiske batteriskiftene som med konvensjonelle vibratorer! Enheten har 5 intensitetsnivåer, og de fleste vil allerede få pengene sine på nivå 1 etter bare noen få minutter! 100 % tilfredshet! Hvis du vil sette en siste slutt på frustrasjonen i sengen, bare vil ha mer intense opplevelser eller bare vil redde tennisarmen, er dette et ABSOLUT MÅ HA!
Nedredigert og oversatt fra tysk

Strålende

Veldig bra, er den andre vi har siden den første ble litt slitt etter tre år. 100% orgasmegaranti for min kone … Min kone er i orgasmehimmelen!
Nedredigert og oversatt fra tysk

Kun å anbefale!

Jeg har søkt lenge, endelig funnet noe fornuftig. Kun å anbefale! For kvinner som ikke er fullt så følsomme og vil ha det litt vanskeligere.
Nedredigert og oversatt fra tysk

En velsignelse

En beroligende massasje av hvilken som helst del av kroppen med varierende nivåer av vibrasjoner, etter behov eller preferanser.
Nedredigert og oversatt fra tysk

Produktet oppfyller helt mine forventninger

Etter å ha søkt på internett fant jeg den, tok avgjørelsen og bestilte. Utmerket! En stor takk …
Nedredigert og oversatt fra tysk

Les mange flere anmeldelser på Amazon.de

Se anmeldelser fra Pinterest

Følg oss, lik oss, tag oss: #europemagicwand

Videoanmeldelser

Har du skrevet en anmeldelse du synes vi bør dele? Kontakt oss med en lenke, så legger vi den på siden.

Anmeldelser

Utvalgte anmeldelser og anbefalinger

Europe Magic Wand er en europeisk kvinnes svar på behovet for en klassisk og ekte Magic Wand