• Vårt oppdrag

    Vi hjelper kvinner med å leve et sunnere og lykkeligere liv – én orgasme om gangen.

En depresjon og tapt evne til å oppnå orgasme. Her er historien bak Europe Magic Wand og hvorfor vi ble lidenskapelig opptatt av seksuelt velvære, sikkerhet og kvalitetsdesign.

Europe Magic Wand er definisjonen av et life hack. Bedre enn joggesko, en yogamatte eller meditasjonsputer. Når du hører om kvinner som bruker orgasme som en depresjonsbehandling uten medisiner, er orgasmene sannsynligvis ikke den eneste årsaken til deres kur. Det er imidlertid ingen tvil om at seksuell velvære får for lite oppmerksomhet i forhold til hvor viktig det er for vårt velvære.

Europe Magic Wand ble født ut av frustrasjon over all dritten vi ble tilbudt da vi søkte løsninger på et veldig grunnleggende og naturlig menneskelig problem. Først så vi bare etter en 230 V-stav som var lovlig å selge og bruke i Europa. Vi testet alt mulig. Etter et år ga vi opp. Litt opprørt over det dårlige utvalget bestemte vi oss for å lage vår egen.

De siste årene har produktutvalget blitt bedre ettersom industrien har blitt mer mainstream. Det er imidlertid fortsatt et stykke igjen mellom Magic Wands som kan gi dokumentasjon for Europas lovpålagte sikkerhetskrav for elektriske apparater. Vår spesialitet er å tilby et unikt produkt med fokus på sikkerhet, kvalitet og funksjonalitet.

Europe Magic Wand er, etter min mening, ikke bare et sexleketøy. Sexleketøy er noe du bruker for å krydre ting på soverommet. Det er ikke en feil bruk av Europe Magic Wand, men den kan gjøre mye mer enn det. Den blir lett en livsledsager som du ikke endrer selv om partneren eller livssituasjonen din endrer seg.

I dag er det en del av en livsstil hvor jeg tar ansvar for kroppen min og mitt velvære blant annet ved å ha lett tilgang til de orgasmene jeg ønsker.

Som folk flest lever jeg et liv med mange motstridende roller og plikter. Jeg elsker det, men jeg er klar over hva det krever av meg. Life hacking er derfor en naturlig del av livet mitt.

Jeg håper du vil gjøre deg selv den tjenesten å være kreativ med din Europe Magic Wand. Utforsk alternativene mens du kartlegger deg selv. Alene eller sammen med en partner. Enten det er depresjonsbehandling uten medisiner, avslapning, forførelse, lek eller orgasmer du er ute etter, spiller det ingen rolle. La fantasien lede deg. Du vil ikke angre på det.

Verdens beste instrument for kvinnelige orgasmer

Hvordan det startet: Depresjon og tap av orgasmer

Da jeg opplevde en alvorlig depresjon for mer enn 10 år siden, fikk jeg lenge utskrevet antidepressiv medisin. Mange bivirkninger er ofte forbundet med antidepressiva. Jeg ble ikke alvorlig påvirket av de mange bivirkningene, men ble rammet av en av de vanligste: Jeg hadde veldig vanskelig for å få orgasme.

Å måtte kjempe for orgasmene dine gjør ingenting bra for depresjon. Med tap av orgasmer går du også glipp av mange sunne og stressreduserende hormoner.

Når du veileder deg selv ut av misnøye, må du fokusere på både psykisk og fysisk velvære. Seksuelt velvære er muligens foreningen av de to og viktigere enn både mindfulness og trening alene. Det er ingen tvil om at når du kjemper mot depresjon, må du samle «lykkehormoner» på alle mulige måter, og orgasmer er supereffektive. Life hacking på sitt beste.

Jeg er ikke av den oppfatning at en orgasme er en forutsetning for et velfungerende sexliv. Men jeg tror at manglende evne til å oppnå orgasme kan ta så mye plass i hodet vårt at det blir et problem.

Heldigvis hadde ikke kjæresten min mistet kraften til depresjonens tåke, så han søkte løsninger.

Kristine Frisenfeldt Horn

Kristine Frisenfeldt Horn

Ingeniør og kvinnen bak Europe Magic Wand

Utvikling med fokus på kvalitet og sikkerhet

Jesper og jeg har alltid satt tankene i gang. Så etter å ha undersøkt markedet fant vi ut at produktene som tilbys europeiske kvinner på ingen måte levde opp til verken våre krav til kvalitet eller lovkravene for elektriske produkter, og vi bestemte oss for å gjøre noe med det. Vi oppdaterer regelmessig Europe Magic Wand testen vår. Klikk her hvis du vil lese mer .

Det tok ett år å utvikle elektronikken som trengs for at massasjeapparatet vårt ble akseptert for bruk og salg i Europa. I januar 2012 solgte vi den aller første Europe Magic Wand.

Siden den gang har også noen få andre budt på en Magic Wand til det europeiske markedet. Dessverre har ikke bransjen en lang historie med registrerte produkter. Både forbrukere og forhandlere er ofte helt uvitende om deres plikt til å sikre at produsenten overholder lovene for elektriske apparater.

I andre bransjer er det forhandleren som ber produsenten om dokumentasjon på sine varer. Det skjer aldri i denne bransjen. Våre forhandlere blir ofte ganske overrasket når vi sender en lenke til dokumentasjon som viser hvordan produktene våre overholder gjeldende lovgivning.

Forbrukere ville blitt rasende hvis de oppdaget at de hadde kjøpt en kaffemaskin som ikke oppfyller lovpålagte sikkerhetskrav. Jeg forventer at overvåking av vår bransje vil bli et krav, og testing (noe som vi har levert fra dag én) er en selvfølge. Dette vil fjerne ganske mange Magic Wands på markedet.

Kristine Frisenfeldt Horn & Jesper Rubech

Kristine Frisenfeldt Horn & Jesper Rubech

Mest solgte massasjeapparat

Vi har lagt ned mye innsats i dette prosjektet. Vi flyttet familien vår til Asia i 2 år for å komme nærmere produksjonen og holde levekostnadene nede mens vi bygget opp virksomheten.

I dag bruker eksperter Europe Magic Wand som målestokk når de tester nye produkter på markedet. Det er vi selvfølgelig stolte av. Vi er også stolte over at forhandlerne vi samarbeider med ofte har Europe Magic Wand på sine topp 5 bestselgerlister.

Men det beste er å motta meldinger fra kvinner og par og høre hvor stor forskjell Europe Magic Wand har gjort i livene deres. Det bekrefter min egen tro på at seksuell velvære er et mye mer grunnleggende krav enn både fysisk og psykisk velvære, som begge får så mye oppmerksomhet i dag.

Tilgang til orgasmer på flere nivåer

Ironisk nok tror jeg Europe Magic Wand har gitt mange orgasmer bare ved å ligge i nattbordsskuffen som en garanti for at det alltid er oppnåelig. Det gir ro å nyte nået, både for seg selv og partneren. Ytelsesangst eller ideen om at orgasmer oppnås ved tilfeldigheter eller flaks hører fortiden til. Du bør ikke undervurdere følelsen av å ha makt over ditt eget liv, inkludert ditt eget sexliv.

Hvis du har en Europe Magic Wand innen rekkevidde, kan du slappe av og nyte nåtiden med deg selv eller partneren – uten å bekymre deg for å få orgasme. Det gir ro, selvtillit og en tilstedeværelse som, som de fleste vet, er de beste forutsetningene for å oppnå orgasme.

Så når våre forhandlere selger Europe Magic Wand med en orgasmegaranti, ser jeg det som mulig i mer enn én forstand. Det høres kanskje litt overfladisk ut, men «Magic Wand» er ikke en helt feil betegnelse på denne lifehacken.

  • Hvis du vil ha magi

En stor forbedring i forhold til eksisterende modeller

Den populære Wand eller «Magic Wand» ble introdusert av japanske Hitachi til det amerikanske markedet tilbake på begynnelsen av 70-tallet. Hitachi Magic Wand ble produsert som en skuldermassasjeapparat, men ble raskt et ikon i «frigjøringen av den kvinnelige orgasmen», takket være den populære orgasmeeksperten Betty Dodson.

Hitachi Magic Wand var tilgjengelig i USA frem til 2013.

Magic Wands ble deretter produsert i mange varianter for det amerikanske markedet på 110 V og ble brukt i kunst, parterapiøkter, forskning, på orgasmekurs og som sexleketøy. Den fikk kallenavnet «The Cadillac» og «The Queen of Vibrators.» De siste årene har den ikoniske Magic Wand dukket opp i serien «Sex and the City» og boken «Fifty Shades of Grey». Det var imidlertid først i 2012 med Europe Magic Wand at Europa fikk en Magic Wand designet for det europeiske markedet på 230 V.

Bare ett år etter at vi lanserte Europe Magic Wand fikk vi stor anerkjennelse fra Betty Dodson som mener Magic Wand vår er en forbedring av alle andre eksisterende modeller. TAKK! Vi er veldig stolte av den fine anmeldelsen som Betty Dodson ga Europe Magic Wand-vibratoren i 2013:

«Jeg har eksperimentert med mange forskjellige stiler av vibratorer, men konkluderte med at Magic Wand fra Hitachi var den beste. Men da jeg drev grupper i Amsterdam, København og Oslo, måtte vi bruke omformere som til slutt forkortet levetiden til vibratoren. Men ingen brydde seg om å lage en europeisk modell, og fortsatt krevde kvinner Magic Wand deres.

Etter flere tiår har dette endret seg! En kvinnelig ingeniør fra Danmark og hennes team har tatt de europeiske kvinnenes seksuelle velvære på alvor og laget en Magic Wand for dem.

Endelig har våre europeiske søstre sin egen Magic Wand med riktig strøm og forbedrede hygieniske detaljer. Og jeg må legge til – europeerne har ikke ventet forgjeves. Europe Magic Wand er en stor forbedring i forhold til de eksisterende modellene!»

Med kjærlighet

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Mykt hode i 1,5 mm silikon + 6 mm PU-skum

2

Hode i støpt aluminium

3

Pendelvekt

4

Fleksibel metallfjær reduserer vibrasjoner i akselen

5

Monteringen er støpt med silikon for å redusere støy

6

Ventilasjon

7

Kraftig motor 6 – 30W i stillegående fjæring

8

6 hastigheter 2800 – 6000 RPM

9

Hygienisk knappdesign for enkel rengjøring

10

Knapper er formet slik at de kan finnes i mørket

11

Strømforsyning 5 – 30W

12

Lengde 32 cm.
Vekt 667g

13

Ftalatfri ABS-plast

14

Nettforbindelse og ingen lading

15

Lang kabel for ekstra bevegelsesfrihet

Europe Magic Wand er en klassiker som leverer akkurat som lovet. Det garanterer en orgasme fra «kaldstart» Det gjør rett og slett alt arbeidet.

Tilbehør til Europe Magic Wand

Ut av esken kommer Europe Magic Wand med en myk, klassisk kuletopp i silikon. Vi kaller det «Vintage Touch.» Den dekker de flestes behov, men hvis du vil utforske med din nye bestevenn, har vi designet noe tilbehør som åpner for enda flere muligheter.

Det ikoniske tilbehøret til Europe Magic Wand er utviklet med stort fokus på den kvinnelige fysiologien og er montert direkte på metallhodet for å oppnå best mulig overføring av vibrasjoner. Designglansen fra vår skandinaviske designer er laget av best mulig silikonkvalitet