Europe Magic Wand

Vi gjenoppliver arven fra Hitachi Magic Wand

Europe Magic Wand

Tekniske spesifikasjoner, tester, FAQ og CE-merking.

Europe Magic Wand er først og fremst et massasjeapparat utviklet med fokus på funksjonalitet, kvalitet og design. Produktets egenskaper er kompromissløse.

Europe Magic Wand er en «ball-top» type vibrator. Det japanske merket, Hitachi, introduserte sin kulevibrator på det amerikanske markedet på begynnelsen av 70-tallet. Hitachi Magic Wand ble produsert som en skuldermassasjeapparat, men ble raskt et ikon i «frigjøringen av den kvinnelige orgasmen», takket være den populære orgasmeeksperten, Betty Dodson.

Kulevibratoren er nå godt lager på orgasmekurs og en bestselger på det amerikanske markedet – med kallenavnet «The Cadillac» og «The Queen of Vibrators». De siste årene har den ikoniske magiske pinnen dukket opp i serien Sex and the City og boken Fifty Shades of Grey.
Hitachi Magic Wand var tilgjengelig for kjøp i USA frem til 2013.

Europe Magic Wand ble født ut av frustrasjon over mangelen på en lovlig og sikker Magic Wand for det europeiske markedet. I begynnelsen ønsket vi å finne en 230 V-stav som var lovlig å selge og bruke i Europa.

Vi testet alt vi kunne finne. Etter ett år ga vi opp å prøve og bestemte oss for å lage vår egen. Det tok enda et år å utvikle elektronikken som trengs for at massasjeapparatet vårt ble godkjent for salg i Europa. Vi solgte den første Europe Magic Wand i januar 2012.

I dag bruker eksperter Europe Magic Wand som målestokk når de tester nye produkter på markedet. Dette gjør oss stolte. Vi er også stolte over at Magic Wand rangerer blant de 5 beste bestselgerlistene til våre forhandlere.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Mykt hode i 1,5 mm silikon + 6 mm PU-skum

2

Hode i støpt aluminium

3

Pendelvekt

4

Fleksibel metallfjær reduserer vibrasjoner i akselen

5

Monteringen er støpt med silikon for å redusere støy

6

Ventilasjon

7

Kraftig motor 6 – 30W i stillegående fjæring

8

6 hastigheter 3000 – 6000 RPM

9

Hygienisk knappdesign for enkel rengjøring

10

Knapper er formet slik at de kan finnes i mørket

11

Strømforsyning 5 – 30W

12

Lengde 32 cm.
Vekt 667g

13

Ftalatfri ABS-plast

14

Nettforbindelse og ingen lading

15

Lang kabel for ekstra bevegelsesfrihet

En stor forbedring i forhold til eksisterende modeller

Bare ett år etter lanseringen av Europe Magic Wand fikk vi stor anerkjennelse fra Betty Dodson, som utropte Magic Wand vår til en forbedring av alle eksisterende modeller. TAKK! Vi er veldig stolte av denne strålende anmeldelsen som Betty Dodson ga Europe Magic Wand vibrator i 2013:

«Jeg har eksperimentert med mange forskjellige stiler av vibratorer, men konkluderte med at Magic Wand fra Hitachi var den beste. Men da jeg drev grupper i Amsterdam, København og Oslo, måtte vi bruke omformere som til slutt forkortet levetiden til vibratoren. Men ingen brydde seg om å lage en europeisk modell, og fortsatt krevde kvinner Magic Wand deres.

Etter flere tiår har dette endret seg! En kvinnelig ingeniør fra Danmark og hennes team har tatt de europeiske kvinnenes seksuelle velvære på alvor og laget en Magic Wand for dem.

Endelig har våre europeiske søstre sin egen Magic Wand med riktig strøm og forbedrede hygieniske detaljer. Og jeg må legge til – europeerne har ikke ventet forgjeves. Europe Magic Wand er en stor forbedring i forhold til de eksisterende modellene!»

Med kjærlighet

Sterke vibber

Nerdete lidenskap med fokus på brukeren

Hva gjør et godt produkt? Med bakgrunn fra ingeniørfag, tror vi de viktigste faktorene er funksjonalitet, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer. Funksjonalitet er forutsetningen for et langvarig produkt og noe vi aldri går på akkord med. Det er dette som skiller et one-night-stand fra et livslangt forhold.

Kvalitet er nødvendig for et produkt som ikke bare havner i skuffen, men som heller brukes igjen og igjen. Det er også ekstremt viktig at et produkt ikke inneholder farlige stoffer og er trygt å bruke.

Vi er muligens det eneste selskapet i vår avdeling som publiserer vår dokumentasjon (2015) for ftalater og CE. Det er viktig for oss at du som bruker ikke er i tvil. Tester for farlige stoffer og CE-krav .

De små detaljene er det som gjør den daglige bruken av et produkt fornøyelig. De er ikke nødvendigvis det første du legger merke til. Kanskje du aldri legger merke til dem, men du ville sikkert lagt merke til om detaljene manglet.

Europe Magic Wand er laget på grunnlag av å lytte til brukerens behov: brukerundersøkelser og testing av hypoteser. Analyse av vibrasjoner, materialer og fysiologi er bare noen av elementene som brukes i den kontinuerlige utviklingen av produktene våre.

Våre brukere gir tilbakemelding på funksjonalitet – og vi lytter. Denne funksjonsdrevne innovasjonen hjelper massasjeapparatet å leve opp til forventningene og holde målet vårt i sikte. Vi har gitt denne utviklingen et kvalitetsstempel som vi kaller «Strong Vibes.»

I Vitality Lab kontrollerer vi alle rapporterte feil funnet av brukerne våre. Teamarbeid med våre dedikerte leverandører er derfor en god kilde for stadig å forbedre produktene våre. På utsiden har Europe Magic Wand beholdt sin stil og utseende, men vi har utviklet og lagt til mange små detaljer gjennom årene som har forbedret funksjonaliteten.

De fleste av disse forbedringene er gjort innvendig og har blant annet gjort Europe Magic Wand utrolig stillegående med tanke på kraften. Tilbakemeldinger fra brukere har også påvirket tillegget av en lengre ledning og enklere rengjøringsevne.

electric magic wand

Original Europe Magic Wand solgt til mai 2017

electric magic wand

Original Europe Magic Wand solgt etter mars 2017

Et annet eksempel er optimaliseringen av knappdesignet vårt, for noen en liten detalj. Noen konkurrenter legger til en lyskomponent for å vise hastighetsvariasjoner, men vi er av den overbevisning at vibratoren ikke skal tiltrekke seg unødvendig oppmerksomhet, men operasjonen må være intuitiv, selv i mørket.

Derfor har vi laget både + og – på overflaten slik at brukerne enkelt kan skille mellom de to knappene. De har en konveks og konkav overflate som sikrer at brukerne ikke trenger å se på vibratoren under drift. Dessuten er knappene laget av ett integrert stykke silikon for enkel rengjøring.

For å sikre at du kjøper en original Europe Magic Wand og originalt tilbehør, anbefaler vi brukere å kjøpe via vår nettbutikk eller fra en av våre offisielle leverandører . Den enkleste måten å gjenkjenne en original Europe Magic Wand er ved å merke av på knappen eller dens svarte boks. Det er to versjoner av knappen for Europe Magic Wand.

Hva gjør en god vibrator?

Det er de dype og beroligende vibrasjonene som har gitt kuletoppvibratoren sitt gode rykte.

Imidlertid har brukere noen ganger bedt om mindre kraftige vibrasjoner enn de gitt av Hitachi Magic Wand-vibratoren. Det er derfor Europe Magic har 6 hastigheter å utforske.

Hitachi Magic Wand hadde to hastigheter. Den inneholdt den samme kraften som finnes i hastighetene 5 og 6 på Europe Magic Wand.

Dybden av vibrasjoner kommer fra kombinasjonen av vekt i massasjeapparatets pendel og hode. Vi har ikke gått på akkord eller endret hodet til plast som med mange andre Magic Wands. Hodet er laget av støpt aluminium og malt slik at det er hygienisk og motstandsdyktig.

hitachi magic wand for sale

Sex, sikkerhet og CE-merket

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikker sex er ofte knyttet til beskyttelse mot sykdommer så vel som graviditet.
Når du bruker elektriske apparater, er sikkerhet en alvorlig bekymring. Mange skjønner imidlertid ikke at sexleketøy må oppfylle sikkerhetskrav. Det finnes mange sexleketøy og Magic Wands på markedet som ikke oppfyller lovkravene som kreves for CE-merking.

Før 2012 levde ingen Magic Wands på det europeiske markedet opp til standardene til en CE-merket massasjeapparat.

I forbindelse med utviklingen av Europe Magic Wand var det spesielt viktig at det elektriske massasjeapparatet oppfyller EU-lovgivningens krav til sikkerhet og dermed er CE-merket.

Foreløpig er det, så vidt vi kjenner til, kun den danskproduserte Europe Magic Wand som publiserer dokumentasjon. Så du kan være sikker på at du kjøper et produkt som er grundig testet av en uavhengig myndighet. Det er denne dokumentasjonen som ligger til grunn for at vi kan CE-merke Europe Magic Wand og dermed markedsføre og selge Europe Magic Wand i EU (EØS).

Se Europe Magic Wand-dokumentasjonen for CE

CE-merking

Et elektrisk apparat kan bare CE-merkes når det er i samsvar med EU-lovgivning og standarder for elektriske apparater. Enheter som kjører på 230V nettspenning må oppfylle mye strengere krav dersom de går på batteri.

En rask test tilgjengelig er å sjekke om «Nominell spenning» og «Nominell effekt» er til stede på etiketten. Hvis denne informasjonen mangler, kan du være sikker på at enheten ikke oppfyller kravene i CE-direktivene. Produktet vil dermed ikke være lovlig å selge eller bruke i EU.

strongest magic wand

Større bevegelsesfrihet

Den elektriske ledningen sikrer at du har vibrasjonene når du trenger dem.

Bevegelsesfrihet er viktig. Derfor har Europe Magic Wand en 236 cm lang kabel for ekstra spontanitet.

Vi vil ikke gå på akkord med de kraftige vibrasjonene, og av denne grunn har vi ikke introdusert en batteriversjon. Etter vår mening bør ikke daglig bruk avbrytes av behovet for å lade Europe Magic Wand. Dette er viktig for å unngå situasjoner der du går tom for batteri på ubeleilige tidspunkter. Etter bruk er det viktig at brukeren kan legge massasjeapparatet tilbake i skuffen, klar til neste gang.

Levetiden til de fleste batterier forringes kraftig etter 1-2 år. Europe Magic Wand er laget for å vare mye lenger og er laget for den europeiske franske pluggen på 230 V. Europe Magic Wand vil også fungere med 110 V. Det finnes også en UK pluggversjon.

Med Europe Magic Wand er det ingen klønete transformator å stri med: du får en stilig plugg.

hitachi power wand massager

Forbedret hygiene

Vi vet at vibratoren vil bli brukt mer enn såre muskler, så Europe Magic Wand er utstyrt med et avtagbart, mykt silikonhode for enkel rengjøring og utskifting av tilbehør.

Alternativt kan du oppgradere din Europe Magic Wand med Genio. Genio er laget av et silikonmateriale med varierende teksturer. Den behandlede overflaten er matt og myk.

strongest magic wand

100% silikon

Den avtagbare silikonhetten er laget av 100 % ftalatfri silikon (ytre) og er designet for å ligne hetten som ble brukt på den gamle Hitachi Magic Wand . Forskjellen er at Hitachis ytre hode var laget av et relativt hardt plastmateriale. Dette gjorde det vanskelig å fjerne.

Vi har laget ytterdelen av 100% silikon, da vi ikke er fan av plast direkte på huden. Det indre hodet er laget av EVA-skum: det samme som finnes i madrasser.

Balltoppens runde design føles deilig og myk mot huden og intime områder.

Enkel å rengjøre

Silikonhodet er avtakbart og dermed lett å rengjøre og desinfisere.

Det spesialdesignede tilbehøret for Europe Magic Wand , inkludert silikonhodene, Genio, Genius og Silky Touch er laget av 100 % silikon og enda enklere å rengjøre.
Silky Touch er et alternativ til Vintage Touch men kan også vaskes på innsiden.

Lamellene inne i Silky Touch holder vekten av hodet nede, noe som gjør det mykere som om det var av solid silikon som Genio og Genius.

Vintage Touch with EVA foam inside

Vintage Touch med EVA-skum inni

Vintage Touch surface

Vintage Touch overflate

Silky Touch inside

Silky Touch inni

Silky Touch surface

Silky Touch overflate

Genio and Genius

Geni og geni

 • Få magi

Vibrasjoner og hvordan de kjennes

Her er en (riktignok nerdete) teknisk gjennomgang av hva vibrasjoner er og hvorfor de er vidt forskjellige fra den ene Magic Wand til den neste.

Man kan føle en vibrasjon fra en magisk en som følge av valgene som er gjort i designet. Oppfatningen av den resulterende vibrasjonen er naturlig individuell, men det er en grunn til at arven til Hitachi Magic Wand er bevart i Europe Magic Wand.

Vår tilnærming har vært å bevare parametrene som har en direkte innflytelse på dannelsen av vibrasjoner. Med Europe Magic Wand kan vi identifisere følgende parametere som alle har innflytelse på egenskapene til vibrasjonene og hvordan de oppfattes på huden.

Følgende valg vil alle påvirke parametrene for vibrasjoner som kan måles og beskrives som følger:

1. Materialer og utforming av massasjeapparatets hode

Leveres med avtakbart hode (Vintage Touch)

Europe Magic Wand (EMW) kommer med et avtakbart hode bestående av et tynt, 100 % silikonlag med en myk overflate og en innside av 6mm PU-skum. Vi kaller dette hodet «Vintage Touch.» Den kan kjøpes som reserve for EMW.

Dette tilbehøret er nærmest det som finnes på Hitachi Magic Wand som var laget av et tynt plastlag med 6 mm PU-skum inni. Plasten ga imidlertid overflaten en mye hardere følelse.

Vi bruker ikke plast da det vil kreve bruk av usunne myknere.

Vintage Touch

Tilbehør: Velg mellom tre typer vibratorhoder

Det er tre typer hoder for Europe Magic Wand, hver med sine egne egenskaper og effekt.

Genio og Genius er laget av middels myk silikon med silkematt overflate. De er begge laget av 100 % silikon og støpt slik at de passer til hodet til EMW.

Silky Touch er utviklet som et mer hygienisk alternativ til Vintage Touch. Vintage Touch er som nevnt laget av et lag PU-skum på innsiden og er derfor ikke så lett å rengjøre.

Silky Touch simulerer PU-skum internt med lameller i silikonet. Dette gjør hodene mykere og lettere. Genio er laget av solid silikon som overfører vibrasjonene helt uten tap men veier mer.

electric magic wand

Tredjeparts tilbehør og testing av farlige stoffer

Tredjedels tilbehør til EMW er laget for å monteres med det hvite silikonhodet som følger med EMW. Denne løsningen er ikke optimal, siden tilbehøret ikke sitter godt fast, noe som fører til energitap. Dette betyr høyere hastighet er nødvendig, noe som betyr at det skapes mer støy.

Genio, Genius og Silky Touch er laget for å monteres direkte på EMWs metallhode. Vibrasjoner overføres uten tap, noe som betyr at EMW kan jobbe med lavere hastighet og generere samme kraft med mindre støy, noe som gir en mer behagelig opplevelse.

Third Party Accessories

Vi tester for farlige stoffer i vårt tilbehør

Selv om vi produserer vårt eget tilbehør, sjekker vi fortsatt råvarene for å sikre at de er giftfrie.

Se dokumentasjon her:

BPA Free

2. Vekt av massasjeapparatets hode

Hver massasjeapparat har en naturlig frekvens som får den til å vibrere mer enn ved andre frekvenser.

Med en massasjeapparat er det spesielt utfordrende da flere deler må fungere sammen. For eksempel skaftet, hodet og komponentene til enheten. Hodet på massasjeapparatet må svinge, mens resten av apparatet ikke bør, så avstanden mellom hodet og skaftet har stor betydning for hvor behagelig apparatet føles i hånden.

wand

Vekten av Europe Magic Wands hode, skaft, den eksentriske vekten og separasjonen mellom hodet og skaftet vil alle påvirke måten vibrasjoner oppfattes på.

Vekten til hodet til Europe Magic Wand:

 • Metalhead + Diverse 100g
 • Eksentrisk vekt pluss skaft 19g
 • Silikonhode + skum 33g
 • Totalt 152g

3. Tyngdepunkt for pendelvekt

Når noe roterer er det alltid en vibrasjon. Jo bedre balanse, jo mindre vibrasjon. Denne ubalansen er hele formålet med en massasjeapparat.

Europe Magic Wand har en pendelvekt på 16g (+3g for skaftet). Utformingen av pendelvekten bestemmer hvor mye tyngdepunktet er forskjøvet fra rotasjonssenteret. Den er forskjøvet med 5,75 mm for EMW.

wand

Forholdet mellom 16g og forskyvningen på 5,75 mm fra rotasjonssenteret, pluss den totale vekten på hodet til Europe Magic Wand bestemmer hoveddelen av vibrasjonene. Hastigheten kan varieres, og produserer mange innstillinger. For en ide om disse forskjellene, her er en oversikt over de målbare parameterne: Vibrasjonstester

De resterende parametrene nedenfor kan også påvirke vibrasjoner. På grunn av designet har imidlertid disse påvirkningene blitt sterkt redusert.

4. Separasjon av massasjeapparatets skaft fra hodet

Europe Magic Wand har en kraftig metallfjær som skiller skaftet fra det vibrerende hodet. En fjær er optimal for å unngå unødvendige vibrasjoner i akselen.

Fjæren er utformet med avstand mellom spolene for å unngå unødvendig støy når massasjeapparatets hode vibrerer opp og ned. Fjæren er unik da den tillater vibrasjoner i alle retninger: x, y og z, hvor en myk støpt skjøt hovedsakelig vil tillate vibrasjoner i x- og y-retningen, men overføre praktisk talt alt i z-retningen.

best magic wand massager

5. Den fysiske utformingen av hele massasjeapparatet og dens totale vekt

Når hodet på Europe Magic Wand vibrerer, overføres vibrasjoner gjennom fjæren til skaftet. Hvis designet er effektivt, vil vibrasjonene være minimale, noe som gir en behagelig opplevelse når du holder skaftet.

Europe Magic Wand

Med Europe Magic Wand begynner akselen å vibrere når motoren går med omtrent 2800-3000 RPM: frekvensen til akselen når massasjeapparatet ikke er i bruk, det vil si omtrent hastigheten til giret 1. Vi har imidlertid konkludert med at gir 1 bør ligge på et så lavt turtall som mulig for å gi størst mulig hastighetsområde (ca. 3000-6000 RPM). Dette betyr at akselen kan vibrere i gir 1, men turtallet er så lavt at det knapt merkes.

Ved montering av tilbehør på EMW vil egenfrekvensen endres og vibrasjoner fra hode og aksel vil avvike fra beskrivelsen ovenfor. Siden EMW har 6 hastigheter, kan en passende hastighet alltid finnes.

6. Effekten av motorkraften

Kraftige vibrasjoner er tilsiktet. Det krever en motor og en strømforsyning som kan levere nødvendig kraft under stress.

Motoren må være kraftig nok til å unngå turtallsreduksjon når den er belastet, dvs. hvis motoren går på 6000 RPM (omdreininger/minutt) uten belastning, så vil en kraftig motor gå med 5950 RPM når den er fullastet. En svak motor eller strømforsyning vil føre til at hastigheten faller for eksempel til 5000 RPM.

På baksiden av Europe Magic Wand er den nominelle effekten som er oppgitt på etiketten 15W. Dette er effekten ved vanlig bruk (middels trykk mot huden). Ved store påkjenninger stiger effekten til opptil 30W.

Ved arbeid helt uten belastning bruker EMW 7-8W (høyeste hastighet), noe som er svært lavt takket være den supereffektive motoren. Virkningsgrad er et uttrykk for hvor mye av den avsatte kraften i motoren som blir mekanisk og ikke varme.

electric magic wand

Strømforbruk ved bruk ved høyeste hastighet med varierende trykk på huden:

 • Uten belastning 7-8W
 • Middels belastning 15W
 • Høy belastning 22W
 • Ekstremt høy belastning 28W

Strømforsyningen i Europe Magic Wand er designet for å levere opptil 30W i toppbelastning, tilstrekkelig for motorkrav.

Hvis belastningen over en lengre periode overstiger 25W, vil strømforsyningen slå seg midlertidig av og slå på igjen etter passende avkjøling. Dette vil imidlertid normalt ikke skje.

7. Motorhastighet

Punktene ovenfor beskriver alle faste attributter som påvirker hvordan vibrasjonene føles mot huden. De kan ikke endres uten en total redesign av produktet. Motorhastighet er den eneste parameteren som endres under bruk.

Hastigheten påvirker hvor mye følelse Europe Magic Wand leverer til kroppen. Imidlertid, som vist i målediagrammet nedenfor, er amplituden ofte større ved lavere hastigheter. Denne større bevegelsesamplituden vil gi en mer behagelig og dyp vibrasjon enn ved høyere hastighet.

8. Amplitude

Amplituden beskriver hvor mye hodet til Europe Magic Wand beveger seg frem og tilbake under normal bruk. En høyere verdi vil oppleves som gjennomtrengende og lavere verdi som mild.

Hvis Europe Magic Wand er tungt belastet, vil det ikke være noen stor forskjell i deteksjonen av amplitudemåling, da den kraftige motoren og strømforsyningen vil levere mer kraft. Med en svak massasjeapparat vil en stor belastning føre til at amplituden reduseres.

For Europe Magic Wand er amplituden ca. 1-2mm avhengig av frekvensen (motorens hastighet), dvs. hodet beveger seg opp og ned på huden med 1-2mm, praktisk talt uavhengig av belastningen.

Ved å endre hastigheten fra 1 til 6 kan penetreringseffekten dermed varieres.

I følgende tabell kan målinger sees for amplituden både på siden og på toppen av hodet. Dette er fordi mange bruker vibrasjonene fra toppen av massasjeapparatets hode.

wand

9. Hastighet

Når det gjelder menneskelig oppfatning av vibrasjoner, er mengden amplitude og akselerasjon bedre verdier enn hastighet. Amplituden oppfattes som gjennomtrengende og akselerasjonen oppfattes som kraft. Derfor har vi ikke fokusert på å måle hastighet.

10. Akselerasjon

Den beste måten å måle styrken til vibrasjoner er med en måling av akselerasjon. Kraften kan imidlertid oppstå både ved en langsom hastighet (frekvens) med høy amplitude, eller lav amplitude ved høy hastighet.

Din preferanse er selvfølgelig en smakssak, men Europe Magic Wand er bygget for å ha en generelt stor amplitude med variabel hastighet som kan varieres opp til 6000 RPM. Her kan du få en følelse av hvilke vibrasjoner som faller i folks smak. Se anmeldelser fra Pinterest.

Pinterest Reviews

11. Frekvens

Europe Magic Wand har som nevnt 6 hastigheter fra ca 3000-6000 RPM.

Noen Magic Wands har økt hastigheten til 7-8000 RPM, men dette er ikke en vei vi har tatt da dette ville kreve kompromisser. For eksempel amplituden som oppfattes som en dyp vibrasjon. Etter vår mening er 6000 RPM tilstrekkelig med den gitte eksentriske vekten.

Lavere hastigheter er ikke mulig, da dette vil føre til en sterk vibrasjon av skaftet i stedet for massasjeapparatets hode.

 • Nivået på vibrasjoner er justerbart

  Det er 6 forskjellige hastigheter målt ved RPM (omdreininger per minutt). RPM er et mål på rotasjonsfrekvensen og denne rotasjonen er viktig for å bestemme hvordan vibrasjonen kjennes.

 • 3000 RPM – 6000 RPM

  Europe Magic Wand kan stilles inn i trinn fra ca. 3000 rpm til 6000 rpm, noe som betyr at enheten kan brukes i henhold til dine behov.

 • Milde, kraftige og alltid dype vibrasjoner

  Noen ønsker milde, lette og beroligende vibrasjoner, andre ønsker veldig kraftige vibrasjoner. Europe Magic Wand er unik da den alltid leverer dype vibrasjoner. Variasjonen mellom hastigheter kan være avgjørende for den enkeltes orgasme! Eksperiment.

 • På/av og kontrollknapper

  Ved å bruke strømknappen kan du slå enheten på og av. Dette er en ny funksjon installert på grunn av endringer i EU-regulering. På den forrige modellen av Europe Magic Wand var det bare én + og – knapp.

 • Bytt mellom hastigheter

  I tillegg er det enkelt å endre hastigheten på enheten. Trykk på + for å øke hastigheten og – for å redusere hastigheten. Knappene er laget slik at du enkelt kan betjene dem uten å måtte lete. Du kan ganske enkelt føle etter den riktige knappen.

12. Beregninger

Her kan du se en rekke målinger: amplitude, akselerasjon, frekvens og lydnivåer for en rekke Magic Wands: Vibration tests .

Målinger er én ting, og personlig smak en annen. Det er den dype vibrasjonen (amplituden til massasjeapparatets hode) Europe Magic Wand er kjent for. Vi beskriver dem som «Kraft som får deg til å smile.» Som beskrevet under » Motorhastighet » får du ikke dype vibrasjoner uten en kraftig motor.

Jeg har ikke hørt om noen kvinner som ikke har oppnådd orgasme ved hjelp av Europe Magic Wand. Det er et fantastisk instrument.

Ofte stilte spørsmål.

Ja, alle vedlegg som passer til Hitachi Magic Wand vil også passe til Europe Magic Wand.

Europe Magic Wand-tilbehør som Genius, Genio og Silky Touch vil overføre vibrasjonene bedre ettersom de er montert direkte på metallhodet under. Derfor kan du kjøre vibratoren på lavere hastighet og ha mindre støy når du bruker tilbehøret.

Ja!

Europe Magic Wand har en brytermodus strømforsyning inni som kan konvertere både 110 V @60 Hz og 230 V @50 Hz, så du trenger kanskje bare en pluggomformer. Både 110 V og 230 V vil gi samme effekt når det gjelder vibrasjoner.

Hvis du har en tidligere modell, må du sjekke serienummeret på Europe Magic Wand. Hvis den er 15xxxxx eller høyere, vil den fungere i USA med bare en adapter for veggen. Hvis serienummeret er 14xxxxx eller lavere, vil du sannsynligvis også trenge en spenningsomformer, da minimumsspenningen er rundt 120 V på disse versjonene.

Ja. Den støtter faktisk 100v-240v, dette betyr at du kan bruke den i alle land rundt om i verden. Du kan ta den med deg overalt.

Vi får ofte spørsmål om hvordan Europe Magic Wand skiller seg fra 110 V-produktet Hitachi hadde på det amerikanske markedet fra 1968 til 2013, nemlig den legendariske Hitachi Magic Wand (HV-250R).

Det korte svaret er at vi designet Europe Magic Wand i 2010 for å gi europeiske kvinner tilgang til de samme beroligende vibrasjonene som amerikanerne hadde tilbedt i flere tiår.

På utsiden la vi hovedsakelig til flere vibrasjonsalternativer (til de som ber om mer utvidet oppbygging eller flere/langvarige orgasmer), sikrere ikke-giftige materialer og mer hygienisk design for enklere rengjøring. Alt for å møte krav fra moderne kunder og løse noen av hovedproblemene funnet av de amerikanske brukerne av legenden.

På innsiden konstruerte vi et helt nytt produkt for å oppfylle lovkrav for 220-240 V elektroniske enheter som selges og brukes i Europa (CE-merket).

Vi har analysert den amerikanske legenden, og til ære for dens berømte vibrasjoner har vi – i motsetning til andre merker – holdt oss tro mot viktige detaljer som metallhodet og ledningen.

For øyeblikket planlegger vi ikke å lage en oppladbar versjon. Vi har tenkt mye på det, og jeg vil gjerne beskrive grunnen vår til at vi ikke satset på batteriveien.

Vår tilnærming har vært å lage en «no nonsense» Magic Wand som prioriterer funksjonalitet fremfor alt, spesielt de kraftige vibrasjonene.

Et batteri kan ha noen fordeler, men vi har ikke funnet at de oppveier ulempene det også vil medføre. Her er våre tanker om implementering av et batteri:

 • Med batteri må du ha massasjeapparatet liggende et sted for å lade etter bruk. Vi tenker at det er bedre å ha muligheten til å sette bort massasjeapparatet umiddelbart etter bruk. Det er ment å være et verktøy som er så nyttig som mulig, men så lite påtrengende som mulig.
 • Med et batteri inne, trenger du en strømadapter for å lade den. Vi foretrekker å ha strømforsyningen inne i EMW og ha en enkel plugg med et rent utseende.
 • Ved å ha strømforsyningen inne i håndtaket, legger vi litt vekt på håndtaket på Europe Magic Wand. Denne ekstra vekten senker den naturlige frekvensen til massasjeapparatet slik at det kan kjøres med lavere hastighet uten for mye vibrasjon i håndtaket. Disse langsomme, men veldig kraftige vibrasjonene er ofte foretrukket.
 • Med et batteri må du velge mellom kraftige vibrasjoner og lang batterilevetid mellom lading.
 • Batterier er ikke bra for miljøet.
 • Et oppladbart batteris levetid er vanligvis rundt 1-2 år når det brukes regelmessig, vi ønsker at produktet vårt skal vare lenger.
 • Sist men ikke minst, hvis batteriet er et must, er det andre produkter tilgjengelig som allerede har gjort noen av avveiningene, f.eks. Lelo Smart Wand stor.
 • Så vidt vi vet, er det meste av bruken av Europe Magic Wand i nærheten av et strømuttak. Europe Magic Wand har en ekstra lang ledning, så det er vanligvis ikke et problem med strømbruk. «Kraft som får deg til å smile» skal være lett tilgjengelig og trenger ikke å lades 🙂

Ja. Europe Magic Wand Massager sendes veldig diskret i en vanlig brun boks uten bilder og ingen beskrivelse av hva som er inne i pakken. 100% anonym. Din konfidensialitet er vår prioritet.

Nei. Det er trygt nok å bruke EMW selv om det kommer vann inn i massasjeapparatet. Det vil imidlertid ødelegge det. Det er en liten vifte på toppen av massasjeapparatet slik at vannet går raskt inn i den.

Hvis du vil beskytte den kan du legge kondom på toppen av silikonhodet og ned på håndtaket for å gjøre det vanntett på toppen. Det vil hjelpe mye.

Det er ikke trygt å ta det med i badekar eller dusj.

Først og fremst – JA – Europe Magic Wand brukes også mot ømme muskler.

Europe Magic Wand er en kroppsmassasje av høy kvalitet – som ifølge brukerne også tilfeldigvis er verdens beste intime massasjeapparat. Det er min følelse at når par bruker det sammen, er kroppsmassasje en viktig del. Enten som forspill eller rett og slett som å ha en flott avslappende tid sammen.

Har du et spørsmål?

Vi er her for å hjelpe. Du finner de vanligste spørsmålene i vår FAQ. Ta en titt før du stiller et spørsmål, slik at du ikke trenger å vente på at vi svarer. Vi ser frem til å høre fra deg!