Eksklusivt tilbehør til Europe Magic Wand

magic wand accessories

Sammen med eksperter og brukere har vi utviklet Magic Wand tilbehør som gir ny funksjonalitet til de velkjente kraftige vibrasjonene.

Vårt spesialdesignede tilbehør anbefales av eksperter

«Genius er en flott og effektiv ekstra gimmick hvis du vil utforske g-punktet ditt uten å bli følelsesløs.»

 • Magiske vibber

Tilbehørstyper

Ut av esken kommer Europe Magic Wand med det originale silikonhodet. En enkel silikonhette med EVA-skum på innsiden. Vi kaller det Vintage Touch.

Dette er fordi hetten gir den mest klassiske Magic Wand opplevelsen. Det er panseret som er mest trofast mot historien og arven til Hitachi Magic Wand presentert for amerikanske kvinner for over 40 år siden.

Genio og Genius er vårt ikoniske tilbehør som utfolder sitt fulle potensiale når du jobber med kroppen din. De er utviklet sammen med eksperter på kvinners anatomi.

Silky Touch gir rene, rå vibrasjoner pakket inn i moderne silkemyk silikon. Silky Touch er ideen vår om en hette som tilbyr vibrasjoner så nært den legendariske Vintage Touch som mulig, kun i et rengjøringsvennlig 100 % silisium.

En kort oversikt over hvordan den myke/faste overflaten kjennes.

 • Geni og geni: Solid
 • Vintage Touch: Myk
 • Silkeaktig touch: Midt
magic wand massager accessories

Genio

Et hav av stimulering

Genio er en levende kombinasjon av overflater. I motsetning til Vintage Touch, Silky Touch og Genius, som alle har helt glatte overflater, har Genio noe for enhver smak og anledning.

Teksturert og glatt. Buede former. Overflater og kanter. Genio har alt og kan enkelt byttes ut. I kombinasjon med de 6 hastighetene og varierende trykk på håndtaket vil Genio gi deg nye muligheter for stimulering.

Du kan finne Genio mest interessant ved lavere hastigheter der du virkelig kan føle de forskjellige overflatene, men ikke nøl med å utforske de dype intense vibrasjonene som finnes ved høyere hastigheter. Genio er laget av solid silikon og vibrerer svært effektivt.

Genio er montert direkte på Europe Magic Wands metalhead etter å ha fjernet den klassiske Vintage Touch.

Genio

Genius

Med fokus på G-punktet

Genius er designet spesielt for G-punktsmassasje. Den kombinerer G-punktstimulering med oppmerksomhet til både klitoris og kjønnsleppene. Du kan også velge å bruke den til klitorisstimulering alene.

Genius brukes også til anal stimulering og skånsom massasje av brystene, øreflippene eller andre erogene soner.

Genius er montert direkte på Europe Magic Wands metallhode etter demontering av den klassiske Vintage Touch. Den er beregnet for bruk ved de 4 laveste hastighetene.

For å forlenge levetiden til Europe Magic Wand, anbefaler vi at du kun bruker Genius ved de 4 laveste hastighetene. Det er mer enn nok.

Vi anbefaler også at du IKKE bruker Genius på Hitachi Magic Wand eller Magic Wand Original, da disse kun har 2 hastigheter tilsvarende Europe Magic Wand sine to høyeste hastigheter.

wand vibrator accessories

Silky Touch

Rene, rå vibrasjoner

Silky Touch er det siste tillegget til stammen av tilbehør. Den er laget av 100% silikon. Den er silkeaktig, men samtidig sterk og veldig slitesterk.

Silky Touch er designet for å levere en opplevelse så nær klassisk Vintage Touch som mulig, men i et mer slitesterkt og lett å rengjøre materiale.

De indre lamellene gjør Silky Touch mykere, lettere og jevnere enn både Genius og Genio.

Kombinasjonen av den silkemyke overflaten og de solide lamellene gjør at Silky Touch føles både myk og hard, avhengig av hastighet og trykk.

Det er et tilbehør uten dikkedarer – ren vibrasjon – høy renslighet. Flott i alle 6 hastigheter. Bra til det meste. Perfekt for helkroppsmassasje.

Silky Touch monteres direkte på Europe Magic Wands metallhode etter å ha fjernet den klassiske Vintage Touch.

wand vibrator accessories

Vintage Touch

En elsket klassiker

Vintage Touch har en glatt overflate og en mykhet assosiert med Hitachi-hodet i plast som ble presentert for amerikanske kvinner for over 40 år siden.

Produsert i silikon er det imidlertid ingen holdbarhetsutfordringer eller usunne ingredienser. I tillegg kan Vintage Touch enkelt tas av og på igjen takket være det praktiske designet. Både av hygieniske årsaker, men også for å lette å bytte til annet tilbehør.

Hetten er myk og behagelig mot huden og har en svart EVA-skum innside. EVA-skum er det samme materialet som brukes i madrasser.

Når du kjøper en Europe Magic Wand, er et Vintage Touch-hode inkludert. Du kan selvfølgelig kjøpe Vintage Touch som reservedel eller ekstra tilbehør. For eksempel hvis du vil ha ett hode for forskjellige situasjoner, eller hvis det er flere brukere som hver opererer med det klassiske hodet.

Hvis du er ute etter den mest «klassiske» Magic Wand opplevelsen, bør du holde deg til Vintage Touch-hodet.

hitachi vibrator accessories

Hygieniske materialer

Sunn silikon: En kjærlighet for detaljer.

Materialer av betydning

Silikon er svært robust mot kjemikalier. Når den er helt ren, er den kjent som «matkvalitet» eller muligens «medisinsk silikon.» Dette betyr at den ikke frigjør kjemiske stoffer eller brytes ned mens den ligger i nattbordsskuffen.

Silikonet vi bruker til tilbehøret vårt er silikon av matkvalitet. Den reneste kvaliteten. Silikonen er alltid helt glatt når den er fersk ut av formen. Tilbehøret vårt har gjennomgått en ekstra prosess som gir dem en helt matt og silkemyk overflate.

Silikon tåler nesten alt bortsett fra silikonbaserte smøremidler. Disse vil etter hvert forringe overflaten av silikonet. Hvis du ønsker å bruke smøremidler sammen med tilbehøret, sørg for å bruke vann eller oljebaserte produkter som kokosolje.

Alle våre produkter er testet av et eksternt laboratorium og er 100 % fri for ftalater.

body wand accessories
 • 100% silikon

  Den avtagbare silikonhetten er 100 % silikon (ytre del), som er ftalatfri. Det er den nærmeste replikasjonen av panseret brukt på den gamle Hitachi Magic Wand. Den eneste forskjellen er at utsiden til Hitachi Magic Wand var laget av relativt hardt plastmateriale, noe som gjorde den vanskelig å demontere.

  Vi har valgt å lage den ytre delen av 100% silikon. Vi er ikke fans av plast mot huden. Den indre delen av hodet er laget av EVA-skum som også finnes i madrasser.

  Den runde hetten med kule føles myk og skånsom mot huden og de intime delene.

 • Enkel å rengjøre

  Silikonhetten er avtagbar og enkel å rengjøre og desinfisere.

  Det spesialdesignede tilbehøret for Europe Magic Wand, inkludert Genio, Genius og Silky Touch silikonhoder, er laget av solid 100 % silikon og enda enklere å rengjøre.

  Silky Touch er laget som et alternativ til Vintage Touch og kan rengjøres på innsiden. Lamellene inne i Silky Touch holder vekten nede, noe som gjør den mykere enn Genio og Genius.

Vintage Touch med EVA-skum inni

Vintage Touch surface

Vintage Touch overflate

Silky Touch inside

Silky Touch innside

Silky Touch surface

Silky Touch overflate

Genio and Genius

Geni og geni

Nøye avstemt fasthet

Silikon kommer i flere forskjellige tettheter. Disse kalles «shore karakterer.» Hvert tilbehør til Europe Magic Wand er testet og innstilt i hardhet for å gi den mest optimale overføringen av vibrasjoner.

Dersom landkarakteren er for lav – dvs. silikonen er for myk – vibrasjoner går tapt. Dersom landkarakteren er for høy – dvs. silikonet i tilbehøret for hardt – vibrasjonene vil føles som slag mot huden. De skal ikke føle det slik. Du kan sammenligne det med å føle vibrasjoner enten gjennom en pute og en hammer. Ingen av dem er optimale.

I utviklingen av våre produkter har vi undersøkt de ulike stivhetene ut fra krav til vibrasjoner, lyd, funksjonalitet og hvor enkelt tilbehøret kan tas av og på igjen.

Silikon er et ofte brukt materiale for sexleketøy og produsert for ethvert spesielt nødvendig formål. I tillegg har silikon en viss elastisitet, som gjør den enkel å bruke. Silikon kan lages i forskjellige tettheter. Genius er for eksempel laget av en ganske hard silikon.

Montering i detalj

Mens de ytre designene er laget av spesialister innen seksuell anatomi, har en ingeniør designet innsiden for å sikre den mest optimale monteringen med fokus på funksjon og brukervennlighet.

Vårt tilbehør er derfor montert direkte på metallhodet. Det originale hvite hodet (Vintage Touch) fjernes og erstattes med for eksempel Genius. Tilbehør fra andre produsenter er montert på utsiden av den originale panseret og mister kraft, noe som betyr at massasjeapparatet må kjøres med høyere hastighet for å gi samme kraft.

Ved montering direkte på metallhodet oppnår du den mest effektive forplantningen av vibrasjoner. Tilbehør for Europe Magic Wand griper metallhodet og sitter godt. Dermed overføres vibrasjonene til kroppen din med full styrke.

Dette betyr at du kan oppleve kraftigere vibrasjoner ved lavere hastigheter med Europe Magic Wand-tilbehør. Det sliter mindre på massasjeapparatet og produserer mindre støy.

wand accessories

Enkel rengjøring

Vintage Touch har en kjerne av skum under silikonoverflaten. Overflaten kan rengjøres med rengjøringsmidler beregnet på silikonleker, men vi anbefaler varmt vann og uparfymert såpe. Bare sørg for at panseret er helt tørt før montering igjen.

Genius, Genio og Silky Touch er rene silikonprodukter. De kan rengjøres i vann og såpe eller vaskemidler beregnet spesielt for silikon. De kan også desinfiseres ved å koke dem i 5 minutter i vann. Igjen, husk at de må være helt tørre før de monteres igjen.

hitachi magic wand with attachments